Arlan uusi Food & Future podcast-sarja johdattaa kuulijansa tänä syksynä matkalle kohti ruoan ja ruoantuotannon tulevaisuutta. Yhdessä Food & Future podcast-sarjan juontajan Henkka Hyppösen ja kuuden asiantuntijavieraan kanssa pääsemme pohtimaan muun muassa sitä, onko kasveja mahdollista käyttää koneina ja onko jokaisella tulevaisuudessa oma DNA:han perustuva dieettinsä.
Food & Future podcastien tavoitteena on olla paljon enemmän kuin vain podcast. Ennen kaikkea Food & Future podcast-sarja lupaa tarjota viihdyttäviä keskusteluja, ajatuksia herättäviä pohdintoja ja konkreettisia esimerkkejä, mikä tarkoittaa, että kenen tahansa on helppo päästä aiheisiin mukaan.
”Ruoan ja ruoantuotannon tulevaisuus koskettaa meitä kaikkia. Food & Future podcast-sarjan tavoitteena on tarjota aiheesta matalan kynnyksen sisältöä, joten keskustelua käydään vahvan asiantuntevasti mutta ennen kaikkea viihdyttävällä tavalla. Toivomme sarjan aiheiden herättävän runsaasti keskustelua – niin suuntaan kuin toiseen”, kommentoi yhteisöpäällikkö Noora Tammisto Arla Suomelta.
Tulevaisuuteen aiheena vahvasti perehtyneen Henkka Hyppösen vieraaksi jokaiseen jaksoon istahtaa aina yksi alansa kiinnostavimmista asiantuntijoista. Food & Future podcast-sarjan jaksoissa kuullaan esimerkiksi tietokirjailija ja biohakkeri Teemu Arinan, biotekniikan tohtori Lauri Reuterin ja psykologi Outi Pikkuoksan mietteitä siitä, miltä ruoan ja ruoantuotannon tulevaisuus näyttää.
Kuusiosaisen sarjan ensimmäinen jakso julkaistaan maanantaina 7.9. sarjan kotisivuilla osoitteessa arla.fi/foodandfuture. Jaksot ovat kuultavissa eri audioalustoilla kuten Spotify sekä katsottavissa kokonaisuudessaan Youtubessa. Jaksot julkaistaan aina viikoittain maanantaisin. Keskustelua somessa voi seurata tunnisteella #foodandfuture.
Food & Future -podcastin jaksot:
Jakso 1: Mitä syödään vuonna 2050?
Vieraana tulevaisuuden tutkimuksen professori Markku Wilenius
Jakso 2: Ruoka, tulevaisuuden äly- ja mielenterveyslääke?
Vieraana psykologi Outi Pikkuoksa
Jakso 3: Onko jokaisella tulevaisuudessa oma DNA:han perustuva dieettinsä?
Vieraana tietokirjailija ja biohakkeri Teemu Arina
Jakso 4: Vertikaaliviljelmistä kasvien käyttämiseen koneina? Miten ruokaa valmistetaan tulevaisuudessa?
Vieraana biotekniikan tohtori Lauri Reuter
Jakso 5: Syöt sitä mitä olet. Ruoan ja ihmisyyden suhde nyt ja tulevaisuudessa.
Vieraana ravitsemusterapeutti, tutkija Ulla Kärkkäinen
Jakso 6: Ruoka kuiskii. Ruoan hiljaiset signaalit. Mitä nörtit ja vaikuttajat kuulevat.
Vieraana erikoistutkija Terhi Latvala
Lisätiedot:
Noora Tammisto
Yhteisöpäällikkö
noora.tammisto@arlafoods.com
+358445908843
Sirpa Rinne
Viestintäjohtaja
sirpa.rinne@arlafoods.com
+358400685975