&format=jpg)
Uusi
Jouluomenakakku
8 tuntia
Herkut
Jälkiruoka
Näyttävä jouluomenakakku on juhlapöydän kuningatar. Lempeän mausteinen ja helppo pohja syntyy vain sekoittamalla raaka-aineet yhteen. Raikas rahkatäyte tasapainottaa mausteista pohjaa ja tekee jouluomenakakusta herkullisen keveän. Näyttävä viimeistely syntyy yllättävän helposti kinuskista ja paistetuista omenoista.

Tee näin:
Jouluomenakakun pohja
Jouluomenakakun täyte
Jouluomenakakun koristelu
Arvioi resepti
Ainekset
15 palaa
Pohja
150 g | |
Vehnäjauhoja | 4 dl |
Sokeria | 2 dl |
Ruokasoodaa | 2 tl |
Leivinjauhe | ½ tl |
Piparkakkumaustetta | 1 rkl |
Kananmunaa | 3 |
Raastettua omenaa | 3 dl |
Täyte
2 prk | |
2 dl | |
Liivatelehtiä | 3 |
Omenamehu | ½ dl |
Koristelu
Kuohukermaa | 2 dl |
---|---|
Fariinisokeria | 2 dl |
Punaista omenaa | 3 |
25 g | |
Piparkakkumaustetta | 1 tl |
Paahdettuja manteleita | 50 g |
Fariinisokeria | lisäksi 2 rkl |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit