
Wanhanajan Crème Fraiche -donitsit
Crème Fraiche ja sitruuna maustavat perinteisen donitsit. Tarjoile kahvikupposen kanssa.

Ainekset
Reseptistä valmistuu 12 palaa
Donitsitaikina
25 g | |
Sitruuna | |
Jauhoja | 4½ dl |
Tl suolaa | |
Leivinjauhetta | 1½ tl |
Sokeria | 1½ dl |
Vaniljasokeria | 1 tl |
Kananmunan keltuaisia | 2 |
1 prk | |
Rypsiöljyä tai friteerausöljyä | 2 l |
kuorrute
Tomusokeri | 5 dl |
---|---|
Vaniljasokeria | 1 tl |
Tl suolaa | |
Kiehuvaa vettä | ½ dl |
Puolikkaan sitruunan mehu |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit