Vuohenjuusto-punajuuripiirakka

Vuohenjuusto-punajuuripiirakka

Välipala
(6)
Kommentit
Tämä ylellinen ja uskomattoman herkullinen vuohenjuusto-punajuuripiirakka saa makua yrteistä. Sopii vaikkapa illanistujaisiin. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/vuohenjuusto-punajuuripiirakka/

Tee näin:

  • Nypi yhteen voi ja jauhot. Lisää vesi ja työstä seos taikinaksi. Painele taikina irtopohjavuokaan, joka on halkaisijaltaan noin 24 cm. Anna seistä jääkaapissa noin 30 minuuttia. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja paloittele punajuuret. Paista sipulit voissa. Sekoita sipulit, punajuuret, suola, pippuri ja rosmariini. Muussaa vuohenjuusto ja sekoita joukkoon kananmunat, creme fraiche, hunaja ja punajuuri-sipuliseos. Esipaista piirakkapohjaa 10 minuuttia. Kaada täyte piirakkapohjaan. Ripottele kurpitsansiemeniä päälle ja paista uunin keskiosassa 25 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä ja tarjoile.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta
150 g
Vehnäjauhoja
3 dl
Vettä
2 rkl
Täyte
Sipuli
1
Keitettyjä punajuurta
400 g
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
1 ripaus
Rosmariinia
1 tl
Vuohenjuustoa
75 g
Kananmunat
3
2 dl
Hunajaa
½ tl
Kurpitsansiemen
½ dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet