&format=jpg)
Voileipäkakku kasvistäytteellä
40 minuuttia
Brunssi
Voileipäkakku on täydellinen juhlaruoka, joka maistuu parhaimmalta, jos sen annetaan tekeytyä vuorokausi ennen nauttimista. Tämä voileipäkakku sopii erinomaisesti myös kasvisruokaa suosiville.

Tee näin:
Voileipäkakku kasvistäytteellä
Arvioi resepti
Ainekset
10 annosta
Voileipäkakku
200 g | |
Maitorahkaa | 250 g |
Paprika-munakoisotahnaa eli ajvar relishiä (mieluiten voimakasta) | 1 dl |
Suolaa | |
Paahtoleipää ita | 12 siivua |
Voileipäkakun koristelu
Maitorahkaa | 250 g |
---|---|
Kreikkalaista jogurttia | 1 dl |
Galiamelonia tai hunajameloni | ½ |
Kesäkurpitsa | 1 |
Mustia oliivi | |
Tuoretta minttua | |
Vastarouhittua mustapippuria | |
Oliiviöljyä |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit