Voileipäkakku

Voileipäkakku

(10)
Kommentit
Voileipäkakku on juhlapöydän kruunaamaton kuningas. Tämän reseptin kakku sopii myös kasvissyöjille!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/voileipakakku/

Tee näin:

  • Hienonna juusto haarukalla. Sekoita se maitorahkan ja chili-tomaattikastikkeen kanssa. Leikkaa leivistä ohuelti reunat pois. Kokoa kakku esim. ristikkäisillä leivinpaperipaloilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen vuokaan. Pane 4 leipäviipaletta tiiviisti rinnakkain vuoan pohjalle. Levitä niille puolet täytteestä. Pane päälle toinen leipäkerros ja levitä loppu täyte niille. Lado päälle viimeinen leipäkerros. Peitä kakku tiiviisti kelmulla ja alumiinifoliolla ja anna tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Nosta kakku leivinpaperisuikaleiden avulla tarjoiluastiaan ja vedä leivinpaperipalat varovasti pois. Levitä maitorahka kakun päälle ja reunoille. Huuhdo ja valuta rucola sekä tomaatit. Koristele kakku rucolalla ja halkaistuilla tomaateilla. Ripottele mausteeksi suolaa ja mustapippuria. Tarjoa sellaisenaan tai tarjoa kakun kanssa lisäksi esim. parmankinkkua.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

Reseptistä valmistuu 10 annosta
200 g
Maitorahkaa
250 g
Chilistä tomaattikastiketta
1 dl
Isoa paahtoleipää
12 siivua
Koristelu
Maitorahkaa
250 g
Ruukku rucola
1
Kirsikkatomaatteja
250 g
Suolaa
½ tl
Mustapippuria myllystä
1 ripaus

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet