Vihreä pestopasta kesäkurpitsalla

Vihreä pestopasta kesäkurpitsalla

20 minuuttia
Vihreä pestopasta kesäkurpitsalla höystetään Apetina® Green Pesto Snackilla! Täydellinen lounas tai piknik-eväs.
https://www.arla.fi/reseptit/vihrea-pestopasta-kesakurpitsalla/

Tee näin:

Vihreä pestopasta kesäkurpitsalla
  • 1. Aloita vihreä pestopasta keittämällä ensin pasta paketin ohjeiden mukaan isossa kattilassa ja suolavedessä. Kaksi minuuttia ennen kuin pasta on kypsää, lisää parsan nuput keitinveteen. Voit halutessasi myös grillata parsan nuput.
  • 2. Valuta pasta ja kesäkurpitsanauhat ja siirrä pannulle. Lisää pannulle jäljelle jääneet ainekset, myös kesäkurpitsat nauhoiksi höylättyinä ja toinen paketti Apetina® Green Pesto Snackia.
  • 3. Sekoita pestopasta hyvin yhteen ja viimeistele toisen Apetina® Green Pesto Snack-paketin kanssa ripotellen juustoa pastan päälle.
  • 4. Tarjoile vihreä pestopasta lounaaksi tai pakkaa mukaan piknikille!
Valmis!

Ainekset

Vihreä pestopasta kesäkurpitsalla
Linguine pastaa
200 g
Parsaa
150 g
Kesäkurpitsaa (höylää nauhoja)
2
Kourallista rucolaa
2
Paahdettuja pinjansiemeniä
75 g
Sitruuna, mehu & kuori
1
Neitsytoliiviöljyä
60 Milliliter
Suolaa ja pippuria maustamiseen
Tuore basilika koristeluun
2 x 100 g