&format=jpg)
Valkosuklaa-mustikkakakku
Valkosuklaa-mustikkakakku on juhlien kuningatar, jota kelpaa tarjoilla tärkeimmissäkin juhlissa. Tyylikkään kakun salaisuus on suussasulava täyte ja valkosuklaa.

Tee näin:
Valmista pohja
Valmista täyte
Valmista koristeet
Täytä ja koristele kakku
Arvioi resepti
Vinkki
Vinkki! Jos haluat pienemmän kakun, voit hyvin valmistaa samalla ohjeella kolmen munan kakkupohjan ja käyttää halkaisijaltaan 20 cm:n kakkuvuokaa.
Ainekset
Pohja
Kananmunat | 4 |
---|---|
Sokeria | n. 2 dl |
Vehnäjauhoa | 1 dl |
Perunajauhoja | 1 dl |
Leivinjauhetta | 2 tl |
Kardemummaa | 2 tl |
Täyte ja kuorrutus
2 prk | |
4 dl | |
Valkosuklaa | 100 g |
Vaniljasokeria | 2 tl |
Vaniljatangon siemenet (tai rouhittua vaniljaa myllystä) | ½ |
Kostutukseen
Maitoa ja vaniljasokeria |
---|
Koristeluun
Mustikoita ja mansikoita | 200 g |
---|---|
Syötäviä kukkia tai minttua | |
Valkosuklaa | 100 g |
Marjajauhetta esim. mustikka tai mansikka) |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit