&format=jpg)
Vanilja-karhunvatukkatäytekakku
Jälkiruoka
Vanilja-karhunvatukkatäytekakku saa marsipaanista kauniin pinnan ja koristeet. Ylellisen kakun täyte on yhdistelmä makeata vaniljakreemiä ja ihanaa marjamoussea.

Ainekset
Reseptistä valmistuu 12 kpl
Kakkupohja
50 g | |
Vettä | 1 dl |
Kananmunat | 3 |
Sokeria | 2½ dl |
Vehnäjauhoja | 3 dl |
Leivinjauhetta | 1½ tl |
Vaniljasokeria | 1 tl |
Vaniljakreemi
Liivatelehteä | 5 |
---|---|
Kananmunat | 2 |
Sokeria | 2 rkl |
Perunajauhoja | 2 rkl |
Kuohukermaa | 3 dl |
3 dl | |
Vaniljasokeria | 1 rkl |
Marjamousse
Liivatelehteä | 4 |
---|---|
Kananmunat | 2 |
Sokeria | 5 rkl |
Karhunvatukoita | 150 g |
Mansikoita | 50 g |
Sitruunamehua | 2 rkl |
Kuohukermaa | 2 dl |
Marjahilloa | 3 dl |
Koristeeksi
Kuohukermaa | 3 dl |
---|---|
Marsipaania | 500 g |
Punaista ja vihreää elintarvikevärejä |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit