&format=jpg)
Valkosuklaakakku
1 tunti 5 minuuttia
Jälkiruoka
Kokeile tätä herkullista valkosuklaakakkua, joka vie kielen mennessään! Kakussa on tuoreita vadelmia, limeä, manteleita sekä ihanan rapea lehtitaikinapohja.

Tee näin:
Kakkupohja
Valkosuklaakakku
Koristelu
Arvioi resepti
Ainekset
Kakkupohja
75 g | |
Vehnäjauhoja | (n. 1,5 dl) 100 g |
Tomusokeria | 1½ rkl |
Vettä | 1 tl |
Valkosuklaakakku
Kananmunia | 3 |
---|---|
Sokeria | (n. 1,5 dl) 150 g |
100 g | |
1½ dl | |
Vehnäjauhoja | (n. 2 dl) 125 g |
Valkosuklaa pieninä palasina | 150 g |
Karkeasti hienonnettuja manteleita | 100 g |
Tuoreita vadelmia | 125 g |
Limen kuorta (raastettuna) | 2½ tl |
Limettimehua (tuorepuristettu) | 2 rkl |
Tarjoiluun
50 g | |
Tomusokeri | 3 rkl |
Limettimehua (tuorepuristettu) | 1 rkl |
1 dl | |
Limen kuorta (hienoksi raastettuna) | 2 tl |
Tuoreita vadelmia | 100 g |
Kommentit