Valkosipulikatkaravut

Valkosipulikatkaravut

Alkuruoka
(2)
Kommentit
Nämä ihanan tuliset valkosipulikatkaravut vievät kielen mennessään. Nam!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/valkosipulikatkaravut/

Tee näin:

  • Kuori katkaravut. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Jaa kesäkurpitsa pituussuunnassa ja leikkaa viipaleiksi. Poista siemenet chilistä ja hienonna se. Sulata voi paistinpannussa. Paista pannulla kesäkurpitsaa, chiliä ja valkosipulia muutama minuutti. Lisää katkaravut ja mausta suolalla, pippurilla, salvialla tai persiljalla, ja sitruunalla. Tarjoile välittömästi vaalean leivän kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Katkarapuja
500 g
Valkosipulinkynttä
4
Kesäkurpitsa (n. 250 g)
1
Punainen chili
1
50 g
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
ripausta
Silputtua persiljaa tai salviaa
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl

Kommentit