&format=jpg)
Vadelmajuustokakku
Jälkiruoka
Juustokakku on yksi kahvipöydän klassikoista. Tässä reseptissä perinteinen juustokakku saa väriä ja makua vadelmista.

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Jos haluat luoda kakun pinnalle kauniita kuvioita, säästä hieman vadelmakastiketta ja kaada se kakun päälle vasta, kun täyte on vuoassa. Vedä silloin ohuella tikulla vadelmamehusta kuvioita.
Ainekset
Reseptistä valmistuu 8 annosta
Pohja
Digestive-keksejä | 200 g |
---|---|
100 g |
Täyte
Vadelmia | 300 g |
---|---|
Sitruunamehu | ½ |
Tomusokeri | 12 rkl |
Liivatelehteä | 6 |
Maustamatonta tuorejuustoa | 200 g |
Mascarpone | 250 g |
Arla® Lempi Maitorahka 0,2 % laktoositon | 200 g |
Vaniljasokeria | 1 tl |
Kommentit