Vadelma-pannacottapiirakka

Vadelma-pannacottapiirakka

Jälkiruoka
(10)
Kommentit
Tämä vadelma-pannacottapiirakka on helppo valmistaa ja maistuu varmasti vieraillekin! Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/vadelma-pannacottapiirakka/

Tee näin:

  • Sekoita murskatut keksit, voi ja kaneli. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle. Laita vuoka jääkaappiin noin 15 minuutiksi. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kiehauta kerma, sokeri ja vaniljasokeri (tai halkaistu vaniljatanko) kattilassa. Anna kerman jäähtyä hieman. Jos käytit vaniljatankoa, poista puolikkaat kattilasta ja raaputa niiden sisältä siemenet ja lisää ne seokseen. Puristele liotetuista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja lisää ne kerman joukkoon. Sekoita kermaseos rahkaan ja paseerattuihin vadelmiin ja sekoita tasaiseksi. Kaada pannacottaseos keksipohjan päälle irtopohjavuokaan. Anna piirakan jähmettyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia (mielellään yön yli). Koristele vadelmilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

8 annosta
Digestive-keksiä
12
75 g
Kanelia
1 tl
Liivatelehteä
3
Kuohukermaa
2½ dl
Sokeria
1 dl
Vaniljatanko tai 1 tl vaniljasokeria
1
Maitorahkaa
250 g
Paseerattuja vadelmia
½ dl
Koristeluun
Vadelmia
4 dl

Kommentit