Uunilohi ja pinaattia

Uunilohi ja pinaattia

45 minuuttia Illallinen Pääruoka
(5)
Kommentit
Uunilohi pinaattikuorrutuksella on helppo herkkuruoka niin arkeen kuin juhlaankin. Testaa jo tänään, kuinka uunilohi ja pinaattikuorrutus maistuvat yhdessä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/uunilohi-ja-pinaattia/

Tee näin:

Pinaattikuorrutus
  • Kuumenna uuni 200-asteiseksi.
  • Tee ensin pinaattikuorrutus. Kuori ja silppua sipuli. Freesaa sipulia ja salviaa voissa paksupohjaisessa kattilassa noin 2 minuuttia.
  • Valuta pinaatti ja lisää kattilaan. Freesaa vielä pari minuuttia.
  • Lisää kerma ja keitä 2-3 minuuttia. Mausta suolalla ja chilillä.
  • Lisää korppujauho ja nosta kattila liedeltä. Lisää juustoraaste.
Uunilohi
  • Mausta kala suolalla ja laita uunivuokaan.
  • Viipaloi tomaatit.
  • Päällystä lohifilee tomaateilla ja pinaattikuorrutuksella ja paista uunilohi uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
  • Tarjoa pinaattikuorrutteella viimeistelty uunilohi riisin kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Lohifilee
600 g
Suolaa
Tomaatti
2
Pinaattikuorrutus
Pakastepinaattia sulatettuna
200 g
Sipuli
1
Tuoretta salvia silputtuna
3 rkl
2 rkl
Kuohukermaa
2 dl
Suolaa
½ tl
Chili
Korppujauhoja
½ dl
Castello® Wästgöta raasteena
100 g

Kommentit