&format=png)
Tulinen kana-hurry
15 minuuttia
Pääruoka
Vieraita on ihana saada kotiin syömään. Vieraita ei ole kuitenkaan niin ihana saada kotiinsa ennen sovittua ajankohtaa. Sen tietää hyvin 39 % meistä, joille näin on joskus sattunut. Vaikka kaikkea ei voi kontrolloida, tulinen kana-hurry pelastaa! Tämä täyteläinen Intian-herkku syntyy nopeasti. Mutkat suoriksi ja suun kautta sydämiin.

Tee näin:
Tulinen kana-hurry
Arvioi resepti
Ainekset
Tulinen kana-hurry
Rypsiöljy | ½ rkl |
---|---|
Porkkanoita | 200 g |
Punasipulia | 2 |
Parsakaali | 200 g |
Kanan fileitä | 400 g |
Curryjauhe | 3 tl |
5 dl | |
Vettä | 1 dl |
Hunajaa | ½ rkl |
Osterikastiketta | 1½ rkl |
Suolaa | 1 tl |
Kevätsipulia | ½ nippu |
Cashewpähkinöitä |
Tarjoiluun
Munanuudeleita | 300 g |
---|---|
Korianteria tai kevätsipulia | |
Tuoretta chili |
Kommentit