Tryffelit

Tryffelit

6 tuntia Jälkiruoka
(4)
Kommentit
Herkulliset pienet tryffelit vievät kielen mennessään. Tryffelit sopivat myös lahjaksi, kun pakkaat ne kauniiseen rasiaan. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/tryffelit/

Tee näin:

  • Valmista tryffelien taikina. Pilko suklaa ja laita kulhoon. Keitä vispikerma ja karamellisoitu maito.
  • Kaada kermaseos suklaan päälle ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Sekoita mukaan huoneenlämpöinen voi.
  • Aseta muovikelmu kulhon päälle ja anna tryffelitaikinan seistä huoneenlämmössä noin 6 tuntia.
  • Muotoile tryffelit pyöreiksi palloiksi. Pyörittele tryffelit sitten strösseleissä tai muissa haluamissasi koristeissa.
  • Säilytä tryffelit kylmässä ilmatiiviissä purkissa tai pakastimessa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Tryffelien koristeena voit myös käyttää mustikkajauhetta, hampunsiemeniä, hienonnettuja pistaasipähkinöitä, kaakaonibsejä ja tomusokeria.

Vinkki

Pidempää säilyvyysaikaa ja rapeaa kuorta varten pyöritä tryffeleitä sulatetussa suklaassa ennen kuin koristelet strösseleillä.

Ravintosisältö

130 Kcal

Ainekset

20 palaa
Tummaa suklaa
100 g
Maitosuklaata
200 g
1½ dl
Kondensoitua maitoa
¾ dl
1 rkl
Koristeluun
Strösseleitä tai muu haluamasi koristelu
1 dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet