Tonnikalasalaatti

Tonnikalasalaatti

20 minuuttia Brunssi Illallinen Pääruoka Lisuke Piknik
(52)
Kommentit
Tonnikalasalaatti on mainio tarjottava seisovassa pöydässä tai kätevä ottaa mukaan ulkona syötävälle piknikille. Tutustu reseptiin!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/tonnikalasalaatti/

Tee näin:

  • Aloita valmistamaan tonnikalasalaatti keittämällä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä.
  • Valuta pasta ja anna sen hieman jäähtyä.
  • Lisää joukkoon herne-maissi-paprika, ylimääräisestä öljystä valutettu tonnikala, kermaviili ja kurkkusalaatti.
  • Sekoita kaikki salaatin ainekset sekaisin ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
  • Silppua kypsäksi keitetty kananmuna pieneksi silpuksi.
  • Koristele tonnikalasalaatti joko kokoamalla pinaatinlehtiä ja kananmunasilppua annoksen päälle tai tarjoamalla tonnikalasalaatti pinaatinlehtipediltä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Tämän ohjeen meille on tehnyt Köökistä kajahtaa -blogin Maija!

Ainekset

6 annosta
Simpukkapastaa
180 g
Herne-maissi-paprika kasvissekoitusta
200 g
Tonnikalaa öljyssä
180 g
200 g
Kurkkusalaattia
1 dl
Suolaa
Mustapippuria
Baby-pinaattia
Kananmuna
1

Kommentit