
Tonnikalapiirakka
Brunssi
Illallinen
Pääruoka
Välipala
Maukas tonnikalapiirakka sopii moneen tilanteeseen. Tässä reseptissä piirakan täytteeksi tulee tonnikalan lisäksi kevätsipulia, crème fraîchea ja juustoraastetta.

Tee näin:
Tonnikalapiirakka
Täyte
Arvioi resepti
Vinkki
Vinkkejä: Jos haluat valmistaa hieman karkeamman tonnikalapiirakan niin korvaa taikinan 50 g vehnäjauhoja 50 g ruisjauhoilla.
Ainekset
6 annosta
Tonnikalapiirakka
100 g | |
Vehnäjauhoja | 150 g |
Suolaa | ¼ tl |
Kylmää vettä | 1 rkl |
Täyte
Tonnikalaa vedessä (n. 185 g) | 1 tlk |
---|---|
Vehnäjauhoa | 2 tl |
1½ dl | |
Kuivattua tuoretta basilikaa | 1 tl |
Suolaa | ½ tl |
Vastajauhettua pippuria | |
Kananmunat | 2 |
Kevätsipulia ohuina renkaina (n. 200 g) | 10 |
50 g |
Lisäksi
Vihreää salaattia | |
---|---|
Tomaatti |
Kommentit