&format=jpg)
Tomaattipiirakka
2 tuntia
Brunssi
Välipala
Maukas tomaattipiirakka tehdään rapeaan pohjaan, mutta voit käyttää myös kaupan valmiita piirakkapohjia. Kokeile maistuvaa reseptiä!

Tee näin:
Piirakkapohja
Täyte
Arvioi resepti
Vinkki
Voit korvata tomaattipiirakan täytteeseen tulevan raejuuston myös maitorahkalla.
Ainekset
1 piirakka
Piirakkapohja
Täysjyvävehnäjauhoja (n. 1 dl) | 60 g |
---|---|
Vehnäjauhoja (n. 2 dl) | 120 g |
Karkeaa suolaa | ½ tl |
100 g | |
Vettä | 2 rkl |
Täyte
25 g | |
Sipulia (n. 300 g) | 3 |
Kananmunat | 2 |
Raejuusto | 200 g |
Tuoretta timjamia - tai kuivaa | 1 tl |
Karkeaa suolaa | 1½ tl |
Pippuria myllystä | |
100 g | |
Miniluumutomaattia | 10 |
Kommentit