Teriyakimaustetut vartaat ja limettikastike

Teriyakimaustetut vartaat ja limettikastike

Illallinen Pääruoka
(1)
Kommentit
Teriyakimaustetut vartaat ja limettikastike ovat maukas lisä kesän grilliherkkupöytään. Valmistat vartaat myös kätevästi uunin grillivastuksella.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/teriyakimaustetut-vartaat-ja-limettikastike/

Tee näin:

  • Leikkaa liha pieniksi, vartaaseen sopiviksi paloiksi. Sekoita jogurtti, teriyakikastike ja valkosipuli keskenään. Lisää lihapalat jogurttiin ja anna marinoitua mielellään yön yli tai vähintään 4 tuntia. Liota varrastikkuja vedessä noin 15 minuuttia. Valuta lihapalat, pujota vartaisiin ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Grillaa hiilloksen yllä grillissä tai uunin yläosassa korkeimmalla lämmöllä 2-3 minuuttia puoleltaan. Sekoita kastike ja tarjoa vartaiden ja salaatin kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

8 annosta
Entrecôtea tai pihvilihaa
500 g
Arla Ingman Luonnonjogurttia
1 dl
Teriyaki-kastiketta
1 dl
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
1
Seesaminsiemeniä
2 rkl
Pientä puuvarrasta
8
Kastike
Arla Ingman Luonnonjogurttia
2 dl
Limen kuori ja mehu
½
Hunajaa
½ rkl
Sambal oelek
½ tl
Suolaa
½ tl

Kommentit