Täytetyt uunibataatit

Täytetyt uunibataatit

1 tunti Illallinen Pääruoka
(48)
Kommentit
Täytetyt uunibataatit paahtuvat uunissa makeiksi, täytteenä cheddar-juustolla pehmennettyä mustapapua. Helppoa ja herkullista!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/taytetyt-uunibataatit/

Tee näin:

  • Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
  • Pese ja leikkaa bataatit puoliksi isolla veitsellä. Laita bataatit uuninpellille leivinpaperin päälle, leikattu puoli ylöspäin 35-45 minuutiksi, kunnes keskusta on pehmennyt kaavittavaksi.
  • Tee sillä aikaa täyte. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä. Valuta mustapavut ja kaada kulhoon. Sekoita kuullotetut sipulit papujen joukkoon. Raasta juusto ja sekoita ¾ juustosta kulhoon. Säästä loput bataattien päälle ripoteltavaksi
  • Kaavi bataattien sisus pois niin, että täytettä varten muodostuu kuppi. Sekoita täytteen joukkoon ruokakerma. Pilko bataatin sisukset ja lisää ne täytteeseen.
  • Lado täyte bataateille, ripottele päälle loput juustosta ja laita uuniin 15 minuutiksi, kunnes juusto on saanut kauniin värin. Tarjoile täytetyt uunibataatit heti lämpiminä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Ainekset
Bataatti
2
Sipuli
1
( 285 g ) mustapapua
1 pkt
150 g
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
1 dl
Oliiviöljyä paistamiseen

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet