
Taatelikakku
1 tunti 20 minuuttia
Pehmeä taatelikakku on valloittava kakku, joka sopii mainiosti joulun kahvipöytään tai tarjottavaksi ympäri vuoden. Kokeile herkullista reseptiä!

Tee näin:
Taatelikakku
Arvioi resepti
Reseptin tekijä
Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.
Ainekset
Reseptistä valmistuu 8 annosta
Taatelikakku
Kivettömiä taateleita | 250 g |
---|---|
Vahvaa kahvia tai vettä | 2 dl |
Fariinisokeria | 1½ dl |
200 g | |
Kananmunat | 2 |
1 dl | |
Vehnäjauhoja | 4½ dl |
Ruokasoodaa | 1 tl |
Leivinjauhetta | 1 tl |
Vaniljasokeria | 2 tl |
Tummaa suklaa rouhittuna | 100 g |
Voiteluun
2 rkl | |
Korppujauhoja |
Kommentit