Syrnikit eli venäläiset rahkaletut

Syrnikit eli venäläiset rahkaletut

Brunssi Jälkiruoka
(22)
Kommentit
Nämä venäläiset rahkaletut eli syrnikit vievät kielen mennessään. Kokeile helppoa reseptiä jo tänään!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/syrnikit-eli-venalaiset-rahkaletut/

Tee näin:

Marinoidut metsämarjat
  • Valmista syrnikit tekemällä ensiksi lisukkeet eli marinoidut metsämarjat.
  • Laita sokeri, vesi ja tähtianis kattilaan. Keitä kunnes kaikki sokeri on liuennut.
  • Puhdista marjat ja/tai kuori ja pilko hedelmät. Kaada sokeriliemi päälle ja sekoita varovaisesti.
  • Anna marjojen marinoitua vähintään puoli tuntia.
  • Vaahdota kerma.
Syrnikit eli venäläiset rahkaletut
  • Valmista syrnikit tekemällä ensin taikina.
  • Sekoita kaikki ainekset keskenään, älä vaivaa taikinaa. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  • Kuumenna lettupannu kuumaksi ja paista voissa paksuja lettuja. Syrnikit palavat melko helposti, joten vähennä lämpöä ensimmäisten lettujen jälkeen.
  • Tarjoa syrnikit hillon, kermavaahdon tai marinoitujen metsämarjojen kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

8 annosta
Rahkaletut
Maitorahkaa
250 g
Kananmunat
3
Vehnäjauhoa
1 dl
Sokeria
½ dl
Vaniljasokeria
1 tl
Suolaa
ripausta
Aniksella marinoidut metsämarjat
Metsämarjoja
4 dl
Sokeria
1 dl
Vettä
1½ dl
Tähtianis
1
2 dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet