&format=jpg)
Uusi
Peltileipä
Peltileipä saa makua suppilovahveroista ja juustosta. Mehevä peltileipä toimii sellaisenaan tai vaikka yrttituorejuuston kanssa.

Tee näin:
Peltileipä
Arvioi resepti
Vinkki
Syksyisen peltileivän valmistuksessa voi käyttää myös kuivattuja tai pakastettuja suppilovahveroita.
Ainekset
8 palaa
Pohja
Arla laktoositonta maitoa | 5 dl |
---|---|
(pussia) kuivahiivaa | 2 pkt |
Suolaa | 2 tl |
Hunajaa | 1 rkl |
(neljän viljan) kaurahiutaleita | 3 dl |
Vehnäjauhoja | 7 dl |
Täyte
2 | |
Suppilovahveroita | ½ l |
Sipuli | 1 |
Keskikokoista porkkanaa | 2 |
0.5-1 tl suola | ½ |
Mustapippuria | |
Timjamia | 2 tl |
1/2 pussia Arla juustoraastetta | ½ |
Auringonkukansiemeniä | 1 dl |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit