Suppilovahverokeitto

Suppilovahverokeitto

Illallinen Alkuruoka Pääruoka
(7)
Kommentit
Pehmeä suppilovahverokeitto on syksyn ajankohtainen herkkuruoka. Suppilovahverokeitto syntyy valkoviinin ja kerman yhdistelmästä. Tutustu reseptiin!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/suppilovahverokeitto1/

Tee näin:

Suppilovahverokeitto
  • Aloita valmistamaan suppilovahverokeitto ja käsittele ensin sipulit. Kuori ja hienonna salottisipulit.
  • Ruskista voissa sipulit ja sienet kattilassa. Säästä vähän sieniä koristeluun.
  • Lisää kattilaan viini ja keitä kokoon, noin puoleen. Lisää kasvisliemi.
  • Kiehauta suppilovahverokeitto ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä noin 20 min, lisää creme fraiche, kiehauta.
  • Hienonna suppilovahverokeitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
  • Viimeistele keitto koristelemalla hienonnetulla ruohosipulilla sekä paistetuilla sienillä.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Suppilovahverokeitto
Suppilovahveroita
300 g
Salottisipulit
3
2 rkl
Valkoviiniä
2 dl
Kasvisfondeja
8 dl
3 dl
Hienonnettua ruohosipulia
2 rkl

Kommentit