Suppilovahverokastike

Suppilovahverokastike

Lisuke Lisuke kalalle Lisuke pihville
(4)
Kommentit
Suppilovahverokastike on syksyn suosikkikastike! Suppilovahverokastike saa syvää ja täyteläistä makua tuorejuustosta. Tarjoa kalan tai pihvin kera. Kokeile!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/suppilovahverokastike/

Tee näin:

Suppilovahverokastike
  • Aloita suppilavahverokastike pilkkomalla ensin sipuli sekä suppilovahverot. Kuullota sitten sipulia voinokareessa pannulla.
  • Lisää pannulle silputut suppilovahverot ja sekoittele niitä hetki kuumalla pannulla.
  • Lisää joukkoon vehnäjauhot ja kasvisliemi. Anna hautua hetki.
  • Lisää ruokakerma ja anna kiehahtaa.
  • Sulata suppilovahverokastikkeen joukkoon tuorejuusto ja mausta mustapippurilla ja maustesuolaseoksella. Tarkista maku.
  • Viimeistele suppilovahverokastike silputulla ruohosipulilla. Tarjoa esimerkiksi paistetun kalan tai pihvin kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija!

Ainekset

4 annosta
Suppilovahverokastike
Suppilovahveroita
150 g
Sipuli
1
20 g
Karkeita vehnäjauhoa
1 rkl
Kasvisfondia
2½ dl
15 % ruokakermaa
2 dl
Maustamatonta tuorejuustoa
100 g
Mustapippuria
Maustesuolaseosta
1 tl
Ruohosipulia

Kommentit