Suklaabanaanit

Suklaabanaanit

20 minuuttia Jälkiruoka
(3)
Kommentit
Suklaabanaanit on herkullinen kesäinen jälkiruoka, joka valmistuu kätevästi grillissä. Tarjoile suklaabanaanit kardemummakerman kanssa. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/suklaabanaanit/

Tee näin:

  • Valmista suklaabanaanit grillissä ja lämmitä ensiksi grilli kuumaksi.
  • Älä kuori banaaneita. Tee jokaiseen banaaniin viilto pituussuunnassa banaanin päästä päähän.
  • Pilko suklaa ja laita suklaanpaloja banaanien sisälle.
  • Kääri banaanit folioon ja paista grillissä, kunnes banaanit ovat pehmentyneet ja suklaa sulanut.
  • Nosta banaanit varovasti pois grillistä.
  • Valmista kardemummakerma. Vatkaa fraîche-kerma kuohkeaksi ja mausta se kardemummalla.
  • Ota banaanit foliokääreistä ja nosta tarjoilulautasille. Ripottele suklaabanaanien päälle hasselpähkinärouhetta.
  • Tarjoile grillatut suklaabanaanit kuumina kardemummakerman kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Korvaa maitosuklaa tummalla suklaalla ja koristele suklaabanaanit pistaasipähkinöillä.

Ainekset

4 annosta
Banaaneja
4
Maitosuklaata
75 g
2 dl
Jauhettua kardemummaa
1 tl
Pilkottuja hasselpähkinöitä
½ dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet