
Sitruuna-mustikkajuustokakku
Jälkiruoka
Sitruuna-mustikkajuustokakku saa raikkaan ja kesäisen makunsa sitruunasta ja mustikoista, nimensä mukaan. Ei muuta kuin herkuttelemaan!

Tee näin:
Pohja
Täyte
Kiille
Arvioi resepti
Vinkki
Jos haluat kakun tuorejuusto-osan pysyvän valkoisena, lisää mustikat pakkaskohmeisina ja sekoita marjat hellästi mutta nopeasti massan joukkoon.
Tämä upea sitruunainen mustikkajuustokakku on Sillä Sipuli-blogin Merituulin käsialaa.
Ainekset
Reseptistä valmistuu 8 annosta
Pohja
Digestive-keksiä | 11 |
---|---|
80 g |
Täyte
Liivatelehteä | 5 |
---|---|
3 dl | |
Munanvalkuaista | 2 |
Maustamatonta tuorejuustoa | 250 g |
Sitruunankuori | Luomu 1 |
Sitruunamehu | Luomu 1 |
Sokeria | 1½ dl |
Vaniljasokeria | 3 tl |
Vettä | 2 rkl |
Mustikoita | 3 dl |
Kiille
Vettä | 1 dl |
---|---|
Mustikoita | 3½ dl |
Liivatelehteä | 3 |
Sitruunamehu | ½ |
Tomusokeri | ½ dl |
Kommentit