Sieni-lohimuhennosta voitaikinavannikkeissa

Sieni-lohimuhennosta voitaikinavannikkeissa

Sieni-lohimuhennosta voitaikinavannikkeissa on helppo ja herkullinen tarjottava vaikkapa alkuruoaksi tai seisovassa pöydässä.
https://www.arla.fi/reseptit/sieni-lohimuhennosta-voitaikinavannikkeissa/

Tee näin:

  • Kuullota salottisipuli voissa laakeassa kattilassa. Lisää tuoreet kantarellit ja paista niistä neste pois. Lisää kuutioitu kylmäsavulohi ja kerma-juustoraasteseos. Kiehauta ja mausta suolalla sekä pippurilla. Asettele vannikkeet uunipellille ja lämmitä niitä n. 2 minuuttia uunissa 200 °C:ssa. Täytä vannikkeet muhennoksella ja tarjoa.
Valmis!

Ainekset

Lehtitaikina vannike
10 10
Muhennos
Salottisipulia kuutioituna
200 g
Tuoreita kantarellia
1 l
Kylmäsavulohi
100 g
Arla® Emmental juustoraastetta
200 g
2 dl
Suolaa
Mustapippuria