Selleri-homejuustorisotto

Selleri-homejuustorisotto

Illallinen Pääruoka
(3)
Kommentit
Tämä hienostunut risotto saa makua ja mehevyyttä selleristä ja Castello-sinihomejuustosta. Jokaisen homejuustojen ystävän suosikki!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/selleri-homejuustorisotto/

Tee näin:

  • Kuori ja leikkaa selleri ja yksi sipuli isoiksi paloiksi. Keitä niitä kasvisliemessä. Lisää kerma ja viini sekä laakerinlehdet, ja kuumenna noin 20 minuuttia. Siivilöi neste kulhoon ja aseta sivuun. Poimi laakerinlehdet pois. Soseuta sipuli ja selleri. Kuori ja hienonna toinen sipuli ja valkosipuli. Paista ne riisin kanssa voissa kattilassa. Lisää kattilaan liemi ja keitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen 15-20 min. Sekoita joukkoon selleri-sipulisose ja hasselpähkinät, ja mausta mustapippurilla. Tarjoile risotto päärynäviipaleiden, murennetun sinihomejuuston ja salaatin kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Sellereitä
400 g
Sipulia
2
Kasvisfondeja
5 dl
Kuohukermaa
1 dl
Kuivaa valkoviiniä
1 dl
Laakerinlehti
2
Valkosipulinkynsi
1
Risottoriisiä
2 dl
Mustapippuria
Paahdettuja ja hienonnettuja hasselpähkinöitä
100 g
Päärynä
2
140 g
Salaattia

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet