Saksanpähkinöitä
|
110 g |
---|---|
Vehnäjauhoja
|
4 dl |
Sokeria
|
2 dl |
200 g | |
Sitruunamehua
|
1 rkl |
Etsitkö nopeaa ja yksinkertaista reseptiä kekseille, joita voit tarjoilla seuraavassa kahvihetkessä? Nämä keksit ovat nopeita ja helppoja valmistaa, ja niissä on vain kourallinen erilaisia ainesosia. Keskeisessä asemassa ovat saksanpähkinät, joiden täyteläinen ja mieto maku vain paranee leivonnassa. Jos olet kahvin ystävä, nämä keksit sopivat täydellisesti iltapäiväkupillisen kanssa.
Jos haluat välttää sokerin käyttöä kekseissäsi, helpoin tapa on korvata sokeri hunajalla. Hunaja on makeampaa kuin sokeri, joten käytä noin 2/3 sokerin määrästä. Koska hunaja sisältää vettä, voit joutua säätämään jauhojen määrää, jotta keksitaikinasta ei tule juoksevaa. Toinen samanlainen vaihtoehto puhdistetulle sokerille on vaahterasiirappi. Joistakin kaupoista löydät erilaisia luonnollisia tai keinotekoisia makeutusaineita, joilla voit myös makeuttaa keksisi.
Kun on iltapäivän piristyksen aika töissä tai ystävien kanssa, saksanpähkinäkeksit ovat tervetullut lisä tee- tai kahvihetkeen. Keksien makeus ja pähkinäinen maku täydentävät lähes mitä tahansa lämmintä juomaa kuumasta kaakaosta glögiin.