&format=jpg)
Sacherkakku

Tee näin:
Sacherkakkupohja
Aprikoosimarmeladi
Suklaakuorrute
Vinkki
Varmista, että kaikki ainekset, erityisesti voi ja munat, ovat huoneenlämpöisiä. Tämä helpottaa ainesten sekoittamista keskenään ja takaa tasaisen taikinan.
Valmistusvinkki
Kun olet sulattanut suklaan sokeriliuokseen, tarkista kuorrutteen paksuus. Kaada sitä hieman puiselle lusikalle ja huomio, että kerroksen tulisi olla noin 4 mm paksu. Jos kuorrute on liian paksua, ohenna sitä hieman lämpimällä sokerisiirapilla, jotta se levittyy tasaisesti kakun päälle.
Vinkki
Tasaiset kakkukerrokset: Käytä pitkää, sahalaitaista veistä kakun leikkaamiseen. Sahalaitainen veitsi auttaa leikkaamaan kakkua hellävaraisesti ilman, että se litistyy. Kakkujen tasaamiseen tarkoitettu leikkuri voi myös helpottaa leikkaamista ja olla hyödyllinen väline.
Sacherkakku Q&A
Jos etsit täyteläistä suklaakakkua makeannälkääsi, Sacherkakku on täydellinen valinta. Lue alta vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin tästä herkusta.
Ainekset
Sacher-kakkupohja
Tummaa suklaa (n. 70 g kaakaota) | 200 g |
---|---|
250 g | |
Tomusokeri | 125 g |
Vaniljatanko tai vastaava määrä vaniljatahnaa | 1 |
Kananmunat | 7 |
Ripaus karkeaa suolaa | |
Sokeria | 125 g |
Jauhoja | n. 2 dl |
Aprikoosimarmeladi
Aprikoosimarmeladia | 400 g |
---|
Suklaakuorrute
Vettä | 1 dl |
---|---|
Sokeria | 5 rkl |
75 g | |
Pilkottua tummaa suklaa (n. 70% kaakaota) | 75 g |
Koristelu
Syötävää lehtikultaa |
---|
Tarjoiluun
4 dl |
Kommentit