Sabayon

Sabayon

Jälkiruoka
(2)
Kommentit
Sabayon, tai zabaione, on italialainen jälkiruoka joka tarjotaan perinteisesti marjojen ja mantelikeksien kera. Kokeile jo tänään!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/sabayon/

Tee näin:

  • Vatkaa kerma kevyesti. Sekoita keltuaiset, sokeri ja sitruunamehu kulhossa joka on ruostumatonta terästä. Aseta kulho kattilaan vesihauteeseen ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Poista seos hellalta ja anna jäähtyä. Sekoita joukkoon kerma. Sekoita marjat tomusokeri. Kerrosta kermaa ja marjoja neljään lasiin tai jälkiruokakulhoon. Ripottele päälle murskattuja mantelikeksejä. Koristele sitruunamelissalla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Kuohukermaa
2 dl
Kananmunan keltuaisia
4
Sokeria
¾ dl
Sitruunankuori ja mehu
½
Marjoja (esim. vadelmia, mustikoita, mansikoita...)
600 g
Sokeria
2 rkl
Mantelikeksiä

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet