
Runebergin torttu
Runebergintorttu on mantelilla tai rommilla maustettu leivonnainen, jota yleensä koristaa vadelmahillonokare ja sokerikuorrute.

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.
Ainekset
18 palaa
200 g | |
Fariinisokeria | 1½ dl |
Sokeria | ½ dl |
Kananmunat | 2 |
1 dl | |
Vehnäjauhoa | 2½ dl |
Korppujauhoa | 2 dl |
Mantelirouhetta | 1 dl |
Leivinjauhetta | 2 tl |
Kardemummaa | 1 tl |
Tippaa karvasmanteliöljyä tai aromia |
Pinnalle
Paistonkestävää vadelmamarmeladia |
---|
Sokerikuorrute
Tomusokeria | 1 dl |
---|---|
Sitruunamehua tai vettä | n. 1 rkl |
Kommentit