Risotto Limonello

Risotto Limonello

30 minuuttia Illallinen Pääruoka
(24)
Kommentit
Herkullinen Limonello risotto maistuu sellaisenaan tai lisukkeena joko paistetuille kalalle tai kanalle. Kokeile maukasta reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/risotto-limonello/

Tee näin:

Risotto Limonello
  • Aloita Limonello risotto käsittelemällä kasvikset. Hienonna sipuli sekä valkosipuli ja siirrä lautaselle odottamaan. Huuhtele kesäkurpitsa ja leikkaa päät pois. Halkaise se ja koverra pehmeä sisus lusikalla talteen erilliseen kulhoon.
  • Leikkaa kesäkurpitsan puolikkaat pieniksi paloiksi ja paista oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.
  • Kuullota sipulit oliiviöljyssä. Lisää risottoriisi ja kesäkurpitsan sisus, kuullota vielä hetki.
  • Kaada risottoon kuumaa kasvislientä ja kermaa, koko ajan sekoittaen, n. 20 minuuttia, kunnes riisi on juuri ja juuri kypsää.
  • Lisää Limonello risottoon paistetut kesäkurpitsat, parmesanjuusto ja rouhaise hieman mustapippuria myllystä.
  • Viimeistele Limonello risotto tuoreella basilikalla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Risotto Limonello
Kesäkurpitsaa
400 g
Oliiviöljyä
2 rkl
Sipuli
1
Valkosipulinkynsi
1
Risottoriisiä
3 dl
Kasvisfondia
6 dl
Arla® Lempi Limonello -kermaa
1 prk
Mustapippuria
Parmesaania
1 dl
Tuoretta basilikaa

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet