&format=jpg)
Risalamande
Jälkiruoka
Risalamande on perinteinen tanskalainen juoluisin tarjoiltava jälkiruoka. Risalamandessa riisipuuroon sekoitetaan kermavaahtoa, vaniljaa ja mantelirouhetta.

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Vinkki: Jos riisipuuroa syödään kanelisokerin ja voin kanssa, niin mausta puuro teelusikallisella karkeaa suolaa.
Ainekset
6 annosta
Riisipuuro
Vettä | 3 dl |
---|---|
Puuroriisiä | 180 g |
1 l | |
Kuorittuja manteleita | 100 g |
Vaniljatangon siemenet | 2 |
Sokeria | 4 rkl |
Kuohukermaa | 2½ dl |
Lisäksi
Lämmintä punaista marja- tai kirsikkakastiketta | 2 dl |
---|
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit