Riisipuuro

Riisipuuro

45 minuuttia Brunssi Jälkiruoka Iltapala Välipala Aamupala Klassikko
(21)
Kommentit
Rakastettu riisipuuro kuuluu jouluun! Puuromaitojuoma antaa puurolle pehmeän ja täyteläisen maun, jota sokeri ja kaneli tai makea sekahedelmäkeitto täydentää.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/riisipuuro/

Tee näin:

Riisipuuro
  • Mittaa vesi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
  • Lisää puuroriisi ja kuumenna sekoitellen, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
  • Lisää ½ litraa puuromaitojuomaa ja anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä tasaisesti sekoitellen.
  • Keitä puuroa noin 45 minuuttia ja lisää loput puuromaitojuomasta vähitellen keittämisen aikana.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Lisää ideoita

Puuron hautumisen aikana on hyvä hetki valmistaa herkullinen sekahedelmäkeitto riisipuuron kaveriksi!

Ainekset

4 annosta
Riisipuuro
Vettä
2 dl
Puuroriisiä
2 dl
Arla® Puuromaitojuoma 1L (UHT)
1 l
Suolaa
½ tl
Tarjoiluun
Sokeria
Kanelia

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet