Rieska

Rieska

30 minuuttia Brunssi Iltapala Lisuke Välipala Aamupala
(66)
Kommentit
Rieskan valmistus tapahtuu tässä reseptissä kaurapuuron avulla. Nauti herkullinen rieska lämpimänä voinokareen kanssa vaikkapa iltapalana. Kokeile helppoa reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/rieska/

Tee näin:

  • Aloita rieskan valmistus tekemällä ensin taikina. Sekoita puuro, maito, muna ja sulatettu voi keskenään.
  • Sekoita seuraavaksi jauhot, leivinjauhe sekä suola keskenään ja lisää puuroseoksen joukkoon.
  • Levitä taikinasta kaksi rieskaa leivinpaperille ja paista 250 asteessa n. 15 minuuttia.
  • Tarjoile rieska lämpimänä voin ja juuston kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

2 annosta
Rieska
Kaurapuuroa
2 dl
1 dl
1 rkl
Kananmuna
1
Vehnäjauhoja
3 dl
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
½ tl

Kommentit