
Raviolit salviavoissa
2 tuntia
Illallinen
Pääruoka
Itsetehdyt raviolit ovat helppo tapa tehdä vaikutus vieraisiin! Tässä reseptissä raviolit saavat makuparikseen voin, salvian ja sitruunan. Kokeile!

Tee näin:
Pastataikina
Täyte
Raviolit
Salviavoi
Arvioi resepti
Ainekset
4 annosta
Raviolitaikina
Durumvehnäjauhoja | 5 dl |
---|---|
Kananmunat | 2 |
Kananmunan keltuaisia | 2 |
Oliiviöljyä | 1 rkl |
Vettä | 1 rkl |
Suolaa | ¾ tl |
Täyte
Tuoretta pinaattia | 250 g |
---|---|
Raejuustoa | 2 dl |
Castello® Wästgöta raasteena | 1 dl |
Kananmuna | 1 |
Sitruunankuori raastettuna | 1 |
Muskottipähkinää | ¾ tl |
Suolaa ja pippuria |
Leivontaan
Munanvalkuaista | 2 |
---|
Salviavoi
75 g | |
Salvian lehteä | 5 |
Sitruunankuori raastettuna | 1 |
Chilihiutaleita | ¾ tl |
Kommentit