Rapeat kanafileet ja muusi

Rapeat kanafileet ja muusi

Illallinen Pääruoka
(4)
Kommentit
Rapeat kanaleikkeet maistuvat taatusti koko perheelle. Tarjoile perunamuusin ja salaatin kera.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/rapeat-kanafileet-ja-muusi/

Tee näin:

  • Kuori ja keitä perunat pehmeiksi suolavedessä. Sekoita jauhot, suola ja pippuri. Vatkaa kananmuna kevyesti. Sekoita korppujauhot ja puolet juustosta. Käännä kanaviipaleet jauhoseoksessa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Paista kanat voissa ja rypsiöljyssä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Valuta perunat. Kuumenna maito. Survo perunat karkeaksi ja sekoita joukkoon maito, loput juustosta, herneet ja muskottipähkinä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Vinkki! Kokeile reseptiin myös pankojauhoja eli japanilaisia korppujauhoja, joissa on hieman suuremmat hiutaleet.

Ainekset

4 annosta
Kanan fileitä ohuina viipaleina
400 g
Jauhoisia perunoita
600 g
Vehnäjauhoa
1 dl
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
ripausta
Kananmuna
1
Korppujauhoa
1 dl
Raastettua cheddarjuustoa
150 g
1 dl
Herneitä
2 dl
Raastettua muskottipähkinää
2 ripausta

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet