Rapeat Apetina toastit

Rapeat Apetina toastit

Brunssi Iltapala Välipala
(6)
Kommentit
Rapeat toastit valmistuvat nopeasti ja auttavat jaksamaan. Tämän ja monta muuta herkullista välipalareseptiä löydät sivuiltamme.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/rapeat-fetatoastit/

Tee näin:

  • Huuhdo Apetina-juusto kylmän veden alla ja kuivaa talouspaperilla. Hienonna juusto haarukalla ja sekoita tuorejuuston kanssa.
  • Mausta seos puserretulla valkosipulilla. Levitä seosta kaikille paahtoleiville.
  • Aseta puolelle leivistä tomaattiviipaleet, mausta pippurilla ja lisää päälle basilikanlehtiä. Paina leipien päälle toiset leivät voitelupuoli alaspäin.
  • Paahda leivät isolla paistin- tai parilapannulla tai parilagrillissä molemmin puolin. Tarjoa ja nauti kylmän maidon, kaakaon tai latten kanssa.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Isoja paahtoleipää
8 siivua
Täyte
100 g
Maustamatonta tuorejuustoa
100 g
Valkosipulinkynsi
½
Isoa, ohutta viipaletta tomaatti
4
Mustapippuria myllystä
ripausta
Muutamia tuore basilika

Kommentit