&format=jpg)
Raparperipiiras
2 tuntia
Brunssi
Jälkiruoka
Raparperipiiras on suomalaisten suosima kesäherkku eikä suotta! Tarjoile raikas ja mehevä raparperipiiras kermaisen vaniljakastikkeen kanssa.

Tee näin:
Raparperipiiras
Arvioi resepti
Pakastusvinkki
Osan raparperipiiraasta voi hyvin pakastaa ja nauttia sopivana hetkenä.
Ainekset
12 kpl
Piiraspohja
Raparperia | 500 g |
---|---|
Luomu ruokosokeria | 130 g |
Sokeria | 130 g |
Isoja kananmunat | 2 |
Sitruunamehua | 1 rkl |
Sitruunankuorta | 2 tl |
100 g | |
120 g | |
Vehnäjauhoja | 165 g |
Vaniljasokeria | 2 tl |
Leivinjauhetta | 1 tl |
Suolaa | 1 tl |
Crumble
Vehnäjauhoja | 125 g |
---|---|
Ruokosokeria | 50 g |
60 g | |
Vaniljasokeria | 1 tl |
Kanelia | 1 tl |
Kermainen vaniljakastike
2 dl | |
80 g | |
Tomusokeria | 1 rkl |
Vaniljasokeria | 1 tl |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit