Raparperijäädyke ja kanelimantelit
•
Hapan raparperi on yksi kesän ykkösraaka-aineista. Tässä reseptissä hapan raparperi yhdistyy makeaan jäädykkeeseen ja herkullisiin kanelimanteleihin. Täydellinen makuelämys on syntynyt!
Tee näin:
Raparperihilloke
Jäädyke
Kanelimantelit
Vinkki
Vinkkejä: Raparperijäädyke voidaan tarjoilla myös tuoreiden mansikoiden tai vadelmien, ylimääräisen annoksen raparperihilloketta tai pienien marenkien tai makronien kera.
Ainekset
Raparperihilloke
Raparperia n. 1 cm viipaleina
|
250 g |
---|---|
Sokeria
|
85 g |
Vaniljatanko
|
1 |
Jäädyke
Munanvalkuaista
|
2 |
---|---|
Sokeria
|
4 rkl |
Kananmunan keltuaisia
|
2 |
2½ dl |
Kanelimantelit
Sokeria
|
2 rkl |
---|---|
Jauhettua kanelia
|
½ tl |
Manteleita
|
25 g |