&format=jpg)
Räiskäleet hillon ja kermavaahdon kera
Brunssi
Herkut
Jälkiruoka
Räiskäleet eli letut on helppo herkku, joka syntyy käden käänteessä. Makea hillo ja kermavaahto kruunaavaat räiskälepinon jokaisen lautasella!

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Voit täyttää isoja räiskäleitä joskus vaihteeksi suolaisella täytteellä ja tarjota ne salaatin kanssa.
Ainekset
10 annosta
Taikina
Kananmunat | 2 |
---|---|
5 dl | |
Vehnäjauhoa | 2½ dl |
Sokeria | 1 rkl |
Suolaa | ½ tl |
25 g |
Tarjoiluun
Mustikkasosetta tai haluamaasi hilloa | 2 dl |
---|---|
Kuohukermaa | 2 dl |
Vaniljasokeria | 1 rkl |
Kommentit