Rahkavoitaikina

Rahkavoitaikina

(4)
Kommentit
Rahkavoitaikina sopii mainiosti makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin. Valmista taikina ajoissa ennen leipomista, jotta se ehtii tekeytyä. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/rahkavoitaikina/

Tee näin:

  • Sekoita rahka ja pehmeä voi tasaiseksi.
  • Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos nopeasti sekoittaen tasaiseksi taikinaksi.
  • Anna rahkavoitaikinan kovettua jääkaapissa vähintään 30 min.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

1 annos
Ainekset
Arla® Lempi Maitorahka 0,2 % laktoositon
250 g
250 g
Vehnäjauhoja
4 dl
Leivinjauhetta
1 tl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet