
Rahkapiirakka
1 tunti 45 minuuttia
Jälkiruoka
Mehevä rahkapiirakka on pääsiäisreseptien suosikki, eikä suotta! Tällä ohjeella onnistuu vuoan lisäksi myös kokonainen pellillinen rahkapiirakkaa.

Tee näin:
Rahkapiirakka
Valmista täyte ja paista rahkapiirakka
Arvioi resepti
Vinkki
Tuplaamalla ohjeen saat pellillisen piirakkaa 50 cm leveään uuniin.
Jos haluat saada jatkettua sitruunaista makua aikuiseen malliin, voit liottaa rusinoita tunnin verran limoncello-liköörissä.
Tämän reseptin on luonut Sillä Sipuli-blogin Merituuli.
Ainekset
1 pellillinen
Rahkapiirakka
Arla® Vanhanajan luomutäysmaitoa | 2½ dl |
---|---|
Ps kuivahiiva | 1 |
Sokeria | 0,7 dl |
Kardemummaa | 1 rkl |
Kananmuna | ½ |
Suolaa | ½ tl |
Vehnäjauhoja | 6½ dl |
75 g |
Täyte
Maitorahkaa | 250 g |
---|---|
1 dl | |
Pientä kananmunat | 2 |
Rusinoita | 1½ dl |
Luomu sitruunankuori raastettu | 1 |
Sokeria | 1½ dl |
Vaniljasokeria | 0,25 tl jauhettua vaniljaa TAI 1 tl |
Voiteluun
Kananmuna | ½ |
---|
Kommentit