
Rahkakakku
1 tunti 50 minuuttia
Brunssi
Jälkiruoka
Tämä rahkakakku maistuu ihanasti rahkapullalta! Rahkakakun makumaailma sopii täydellisesti pääsiäiseen ja kevääseen. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Tämän reseptin on meille suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut –blogin Henna.
Ainekset
8 annosta
Kakkupohja
Vehnäjauhoja | 3 dl |
---|---|
Kuivahiivaa | 2 tl |
Sokeria | ½ dl |
Suolaa | ¼ tl |
Jauhettua kardemummaa | ½ tl |
25 g | |
Kananmuna | 1 |
Lämmintä täysmaitoa (42-asteista) | 1 dl |
Rahkatäyte
Täysmaitoa | 3 dl |
---|---|
Maissitärkkelystä | 2½ rkl |
Sokeria | 1 dl |
Kananmunan keltuaisia | 2 |
Vaniljatanko | ½ |
1 prk | |
Munanvalkuaista | 2 |
Rusinoita | ½ dl |
Kuivattu aprikoosi paloina | ½ dl |
Kommentit