Rahkainen pannukakku

Rahkainen pannukakku

(1)
Kommentit
Tämä rahkainen pannukakku saa makunsa maustetusta rahkasta. Rahkainen pannukakku maistuu takuuvarmasti kaiken ikäisille. Kokeile reseptiä!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/rahkainen-pannukakku/

Tee näin:

Rahkainen pannukakku
  • Aloita rahkaisen pannukakun valmistus vatkaamalla ensin kananmunat kulhossa. Sekoita joukkoon 2 dl maitoa.
  • Vatkaa jauhot muna-maitoseoksen joukkoon.
  • Lisää suola sekä sokeri, ja loput maidosta.
  • Anna taikinan turvota tunnin verran.
  • Sulata meijerivoi.
  • Sekoita sulanut voi ja maustettu rahka pannukakkutaikinaan ja kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Paista pannukakkua 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia, kunnes se on pinnalta kauniin ruskea.
  • Tarjoa rahkapannukakku tuoreiden mustikoiden, tomusokerin ja kermavaahdon kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Lisää ideoita

Tekisikö kuitenkin mielesi aivan perinteistä pannukakkua? Täältä löydät siihen maistuvan reseptin!

Ainekset

6 annosta
Rahkainen pannukakku
Kananmunat
3
8 dl
Vehnäjauhoja
4½ dl
Suolaa
½ tl
Sokeria
2 rkl
50 g
250 g
Tarjoiluun
Tuoreita mustikkat
Tomusokeri
Kuohukermaa vaahdotettuna
2 dl

Kommentit