Banaanipannarit

Banaanipannarit

25 minuuttia Brunssi Aamupala
(60)
Kommentit
Nämä banaanipannarit valmistuvat helposti ja niissä on kaikki kohdallaan: luonnostista makeutta, mukavasti proteiinia ja kuitua. Ota testiin!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/rahka-banaanipannarit/

Tee näin:

  • Valmista banaanipannarit muussaamalla ensin banaani haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon kananmunat.
  • Vispaa kerma, lisää sen joukkoon maitorahka, kaurahiutaleet, kaneli ja suola. Yhdistä seos banaani-munaseoksen kanssa. Sekoita tasaiseksi.
  • Kuumenna paistinpannu tai lettupannu keskilämmöllä. Lisää tilkka öljyä.
  • Nosta lusikalla taikinaa pannulle siten, että saat pieniä pannukakkuja. Tasoita pannukakkua kostutetulla lusikalla ja paista 2-3 minuuttia.
  • Käännä ja paista vielä hetki. Jatka, kunnes kaikki letut on paistettu.
  • Tarjoa banaanipannarit marjojen, maitorahkan ja hunajan kera.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Vinkki: Voit lisätä taikinaan kanelin sijasta esimerkiksi vaniljaa tai kardemummaa.

Ainekset

10 palaa
Pannarit
Banaani
1
Kananmunat
2
Maitorahkaa
200 g
Kuohukermaa
1 dl
Kaurahiutale
2 dl
Suolaa
ripausta
Kanelia
1 tl
Rypsiöljy paistamiseen
Lisäksi
Marjat
Maitorahkaa
Hunajaa

Kommentit