&format=jpg)
Uusi
Raejuustobagelit
30 minuuttia
Herkut
Alkuruoka
Lounas
Välipala
Aamupala
Nauti herkullisista raejuustobageleista, joissa yhdistyvät pehmeä rakenne ja täyteläinen maku. Arla Keso laktoositon raejuusto tuo taikinaan ainutlaatuista mehevyyttä. Bagelit ovat täydellinen aloitus päivälle tai herkullinen välipala milloin tahansa.

Tee näin:
Raejuustobagelit
Lisää herkullisia ideoita
Arvioi resepti
Valmistusvinkki
Jos haluat bageleihin vielä enemmän makua, voit kokeilla lisätä taikinaan eri mausteita tai yrttejä. Esimerkiksi valkosipulijauhe, kuivattu oregano tai basilika tuovat mukavaa lisämakua.
Raejuustobagelit Q&A
Mikä on bagel?
Miten bagelit kannattaa säilyttää, jos niitä ei syödä heti?
Voiko taikinan valmistaa etukäteen ja säilyttää jääkaapissa?
Voiko reseptiä muokata gluteenittomaksi?
Mikä täyte on paras bageleihin?
Ainekset
Reseptistä valmistuu 6 kpl
Raejuustobagelit
1 pkt | |
Vettä | ½ dl |
Vehnäjauhoja | 4 dl |
Leivinjauhetta | 2½ tl |
Seesaminsiemeniä | ½ dl |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä
Kommentit