Raejuustobagelit
Uusi

Raejuustobagelit

30 minuuttia Herkut Alkuruoka Lounas Välipala Aamupala
(2)
Kommentit
Nauti herkullisista raejuustobageleista, joissa yhdistyvät pehmeä rakenne ja täyteläinen maku. Arla Keso laktoositon raejuusto tuo taikinaan ainutlaatuista mehevyyttä. Bagelit ovat täydellinen aloitus päivälle tai herkullinen välipala milloin tahansa.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/raejuustobagelit/

Tee näin:

Raejuustobagelit
  • Kuumenna uuni 175 ℃:seen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  • Mittaa raejuusto ja vesi blenderiin ja soseuta tasaiseksi massaksi.
  • Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin. Lisää soseutettu raejuusto jauhoseokseen ja pyöräytä tasaiseksi taikinaksi
  • Siirrä taikina jauhotetulle alustalle ja jaa se kuuteen osaan.
  • Pyöritä osat noin 20 cm pitkiksi tangoiksi. Taivuta tangon päät yhteen rinkeliksi. Pyöritä liitoskohtaa hieman pöytää vasten, että päädyt tarttuvat toisiinsa kiinni.
  • Aseta rinkelit pellille ja voitele ne kananmunalla. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
  • Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
  • Tarjoile lämpimänä tai paahda jäähtyneet bagelit leivänpaahtimessa ennen tarjoilua.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Valmistusvinkki

Jos haluat bageleihin vielä enemmän makua, voit kokeilla lisätä taikinaan eri mausteita tai yrttejä. Esimerkiksi valkosipulijauhe, kuivattu oregano tai basilika tuovat mukavaa lisämakua.

Raejuustobagelit Q&A

Mikä on bagel?
Miten bagelit kannattaa säilyttää, jos niitä ei syödä heti?
Voiko taikinan valmistaa etukäteen ja säilyttää jääkaapissa?
Voiko reseptiä muokata gluteenittomaksi?
Mikä täyte on paras bageleihin?

Ainekset

Reseptistä valmistuu 6 kpl
Raejuustobagelit
1 pkt
Vettä
½ dl
Vehnäjauhoja
4 dl
Leivinjauhetta
2½ tl
Seesaminsiemeniä
½ dl

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet